Balijeweg 20a
6874 AJ Wolfheze
tel. (026) 482 15 35
of (026) 8485338
FlashPlayer
 
 
Laatste Nieuws
Nieuws   dinsdag 3 juli 2018
Dag groep acht!
Nieuws   vrijdag 8 juni 2018
Schoolreisjes
Nieuws   vrijdag 20 april 2018
Koningspelen 2018
Nieuws   woensdag 4 april 2018
Voetbalkampioen!!!
  Zoeken
BSO Spoorzoeker in Wolfheze

Per 1 september 2008 is de BSO Spoorzoeker (buitenschoolse opvang) van de SKAR op de Beatrixschool van start gegaan in Wolfheze. Donderdag 15 januari 2009 werd de BSO officieel geopend door Alette Burghout, adjunct-directeur van de Prinses Beatrixschool samen met Irma Hazenkamp, unitmanager van Kinderopvang SKAR.

De buitenschoolse opvang vindt plaats binnen de school. De opvang wordt gecoördineerd door de Stichting Kinderopvang Arnhem en Regio (SKAR).

Om te beginnen worden er zoveel mogelijk de dingen gedaan die de kinderen ook doen als ze thuis komen van school: eerst even gezellig met z'n allen om de tafel zitten om een klein hapje te eten en wat te drinken. Samen een beetje babbelen om hun verhaal over school kwijt te kunnen. Verder vrij spelen, knutselen, (voor-)lezen, puzzelen of een gezelschapsspelletje en tussendoor nog een stukje fruit. Als het ook maar enigszins kan, gaan ze 's middags ook even naar buiten om uit te waaien en een frisse neus te halen. Bij slecht weer spelen ze dan even in de speelzaal.
De nadruk van de activiteiten van de BSO ligt op ontspanning, gezelligheid en eigen initiatief omdat de kinderen al de hele dag op school hebben gezeten en de BSO valt in hun eigen vrije tijd.

Voor meer informatie en voor aanmeldingen:
Bezoek de website van BSO Spoorzoeker

.

Agenda