Balijeweg 20a
6874 AJ Wolfheze
tel. (026) 482 15 35
of (026) 8485338
 
 
Feest Beatrixschool Wolfheze

Dinsdag 28 april t/m zaterdag 2 mei is het feest op de Beatrixschool in Wolfheze.
 

Dinsdag 28 april 19.00 uur:
Dankdienst voor Christelijk onderwijs in de Open Hofkerk, ds. Builtjes zal deze dienst voorgaan. Zij heeft al menig kerk en Schooldienst met ons samengewerkt. Als thema hebben we Spreuken 9:10, dit stond op de eerste steen van de Beeck-Calkoenschool. Op school hebben we de liedjes geoefend en verschillende teamleden en kinderen zullen een taak hebben in de dienst. We nodigen u van harte uit. Ook de reünisten en andere belangstellenden zijn van harte welkom

Woensdag 29 april     
Deze dag gaan de kinderen werken aan een kunstwerk voor in de hal, een blijvende herinnering aan onze feestweek.      
Als je samen feest viert wil je ook delen in de feestvreugde.      
We organiseren een sponsorloop vanaf 11 uur.  Supporters zijn van harte welkom!!  
De opbrengst gaat naar Edukans, scholen in Malawi.Trivium-collega juf Euranne heeft ons er over verteld en foto’s laten zien, zij is hier vorig jaar geweest
Tijdens de feestweek kunt u lootjes kopen. We hebben een leuke prijzentafel, met dank aan verschillende sponsoren. Met het  geld dat we hiermee verdienen kunnen we de feestweek mede bekostigen. Op vrijdagochtend tijdens de afsluiting maken we de prijswinnaars bekend.
   
Donderdag 30 april     
Theaterdag, onder leiding van theaterbureau Spring, ons welbekend, studeren we met de hele school een voorstelling in. Thema deze keer: Circus. Is het gelukt om voor uw kind de juiste kleur kleding te vinden?      
De voorstelling begint 14.45 uur, een spektakel wat u niet wilt missen!!!

Vrijdag 1 mei     
We willen de kinderen vragen weer in hun Ot en Sien-kleding naar school te komen, want  vandaag gaan we op bezoek bij nog een 100 jarige: het Schild! We gaan de bewoners verrassen.     
Om 11 uur start de bijzondere jubileum-kindertoppers met speciale optredens, waar een ieder weer mag komen kijken. Samen sluiten we de feestweek af.  Om 12.00 uur zijn we allemaal vrij.    

Zaterdag 2 mei     
We weten dat dit een vrije dag is, maar toch hopen we alle reünisten met een grote groep huidige Beatrix-bewoners te kunnen begroeten. Om twee uur verzamelen we, weer in onze Ot en Sien-kleding,  bij de school aan de Balijeweg. Achter fanfare Eendracht uit  Renkum aan vertrekken we in optocht door het dorp naar de feesttent. Daar gaan we om     
ongeveer 3 uur de reünisten toezingen en krijgen iets lekkers. Hierna mogen de kinderen weer naar huis, want dan barst de reünie los.    

Zaterdag 2 mei is er een reünie voor alle (oud-)leerlingen en (oud-)collega's.
Het programma van zaterdag 2 mei
;
Vanaf 14.00 uur lopen de kinderen van de Prinses Beatrixschool in optocht achter de fanfare Eendracht door het dorp en roepen u op naar de tent te komen. Vanaf 14.30 uur kunt u zich hier melden, er ligt een naamkaartje voor u klaar.
Om 15.00 uur volgt de officiële opening van de reünie. Hierna kunt u naar de school voor een rondleiding en een tentoonstelling. U kunt op de foto met uw klasgenoten en vooral gezellig samen zijn en praten over vroegere tijden.
Vanwege de parkeergelegenheid rondom de tent adviseren wij u met de trein te komen en anders aan de andere kant van het spoor te parkeren. Voor onze oudere reünisten hebben we enkele parkeerplaatsen gereserveerd.

Voor de reünie is het de bedoeling dat men zich hiervoor opgeeft.
Wij registreren uw opgave na het overmaken van €10,00 op bankrekeningnummer:
IBAN: NL03RABO0355092654 t.n.v. stichting Trivium. Vermeld hierbij uw naam, adres en eventueel emailadres. Wij ontvangen u met koffie, wat lekkers, twee drankjes en een herinneringsgeschenk.
We hopen op een prachtige middag.
Hartelijke groet, team en reünie commissie Prinses Beatrixschool Wolfheze