Over ons

De Prinses Beatrixschool in Renkum met ongeveer 200 leerlingen heeft een bijzonder gebouw met een prachtig gebrandschilderd raam aan de binnenzijde van de hal. De tekst in dit raam “Laat de kinderen tot mij komen” geeft het christelijke karakter van de school weer. Het laat echter ook het open karakter van de school zien: wij heten iedereen van harte welkom in onze school. De school bestaat uit 9 klaslokalen, een aula, een speellokaal, een vide en verschillende nevenruimten. Ons team bestaat uit een gemêleerd gezelschap van leerkrachten (van jong tot oud), een intern begeleider, een remedial teacher, een conciërge en de directeur Martine van Krevel. Wij dragen met elkaar zorg voor het reilen en zeilen van de school.

Groepsindeling schooljaar 2019-2020

Groep 1/2a:
Eva Stax (ma. t/m vr.)

Groep 1/2b:
Hanneke van Dijk (ma., do., vr.ochtend)
Coby van Beek (di.,wo.)

Groep 1c:
Inge van Rotterdam (ma., di., vr.ochtend)
Josephine Arnold (wo., do.)

Groep 3:
Iris van den Driesschen (ma., di.)
Maddy Westra (wo.,do.,vr.)

Groep 4:
Margriet Smit (ma. en di.)
Heidi Jansma (wo., do. en vr.ochtend)

Groep 5:
Geja Nijman (ma., di., wo., vr.)
Babs Wiggers (do.)

Groep 6:
Caroline Milatz (ma., di., wo.)
Hester Oortgiesen (wo., do., vr.)
Dianne Hilhorst (ma. t/m vr.)

Groep 7:
Arif Bovenkamp (ma. t/m vr.)

Groep 8:
Trijntje IJkhout (ma. t/m vr.)