Over ons

De Prinses Beatrixschool in Renkum met ongeveer 200 leerlingen heeft een bijzonder gebouw met een prachtig gebrandschilderd raam aan de binnenzijde van de hal. De tekst in dit raam “Laat de kinderen tot mij komen” geeft het christelijke karakter van de school weer. Het laat echter ook het open karakter van de school zien: wij heten iedereen van harte welkom in onze school. De school bestaat uit 9 klaslokalen, een aula, speellokaal, computervide en verschillende nevenruimten. Ons team bestaat uit een gemêleerd gezelschap van jong tot oud, een intern begeleider, remedial teacher, twee bouwcoördinatoren, een conciërge en de directeur Martine van Krevel. Wij dragen met elkaar zorg voor het reilen en zeilen van de school.

Prode - Foto leerkrachten renkum

Groepsindeling schooljaar 2019-2020

Groep 1/2a:
Coby van Beek (ma.)
Eva Stax (di., wo., do. en vr.ochtend)
Groep 1/2b:
Marieke Vertegaal (ma., di., do., vr.ochtend)
Coby van Beek (wo.)
Groep 3:
Karin Stam (ma., di., do., vr.ochtend)
Linda van Buuren (wo.)
Groep 4:
Margriet Smit (ma. en di.)
Heidi Jansma (wo., do. en vr.ochtend)
Groep 5:
Geja Nijman (ma., do. en vr.)
Marinke Hofstra (di en wo.)
Groep 6:
Susan van Reemst (ma., di., wo.)
Hester Oortgiesen (do., vr.)
Groep 7:
Arif Bovenkamp (ma. t/m vr.)
Groep 8:
Natanjäh van Til (ma.)
Jamie van Gaal (di. t/m vr.)