Aanmelden

Het vinden van een school die bij uw kind past, maar ook bij u als ouder, is vaak een heel proces. Het is verstandig om dit proces te starten rond de derde verjaardag van uw kind. Om een beslissing te kunnen maken is het fijn om een kijkje te kunnen nemen in de school. Dit kan bij ons uiteraard ook. Tijdens dit bezoek proeft u de sfeer, krijgt u een rondleiding door de school en vertellen we u over onze onderwijsvisie en ambities. Mocht uw interesse gewekt zijn, dan gaan we in gesprek en horen wij graag wat de onderwijs- en zorgbehoeften van uw kind zijn en of deze passend zijn bij ons schoolondersteuningsprofiel. Na het gesprek krijgt u een aanmeldformulier mee. Zo hopen we dat we samen met u een weloverwogen schoolkeuze kunnen maken, passend bij u en uw kind.

Voor kinderen die van een andere school komen (bijvoorbeeld vanwege een verhuizing) volgen we een andere aanmeldprocedure. Net als hierboven beschreven hebben u en uw kind de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de school. Besluit u daarna om uw kind aan te melden, dan maakt u een afspraak met de intern begeleider en/of de directeur. In dit gesprek worden de onderwijsbehoeften van uw kind besproken en zal er altijd contact worden opgenomen met de vorige school. Lijkt uw kind naar aanleiding van het gesprek goed te passen op de Prinses Beatrixschool, dan zoeken we samen met u naar een geschikt moment waarop uw kind bij ons op school kan beginnen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Marly van Dongen via 0317-315130 of directie@prinsesbeatrixrenkum.nl

Prinses Beatrixschool Renkum - kinderen kleuren op school